5.10.13

Cuina japonesa amb Lékué


Ja ens ha arribat l'excel·lent llibret de receptes de cuina de Kyoto de la nostra amiga Akiho Nishimura. És una meravella que té la particularitat que tots els plats estan cuinats amb l'estoig de vapor de Lékué. El Japó és un dels principals mercats d'aquesta empresa catalana, cosa que prova la gran fiabilitat dels seus productes, distribuïts allà per Coram.
L'Akiho és ja tota una personalitat en el camp de la popularització de la cuina de Kyoto. Té el títol de "Yasai Sommelier", és a dir,  és una experta en la tria i ús d'hortalisses. Fa temps que és una entusiasta dels productes de Lékué, especialment indicats per un tipus de cuina que té molta cura de no malmetre les qualitats originals de la matèria primera.
Aquí teniu la pàgina web oficial de l'Akiho, el seu blog i diversos vídeos de Youtube on explica les seves receptes.


Sèpia amb brots de bambú, un exemple de recepta de cuina de Kyoto per a preparar amb l'estoig de vapor de Lékué.